Tekstiilipesut

KymppiRengit pesevät niin sohvat, nojatuolit kuin matotkin kotonasi.


Monesti ajatellaan että sohvaa ei saa puhtaaksi, tai patja pitää vaihtaa kun se on niin likainen. Tämä ei pidä paikkaansa. Käytössämme on huippuluokan välineet joilla palautamme tekstiilipintaiset huonekalusi jopa uudenveroiseksi. Vuosien saatossa huonekalut keräävät mitä erilaisempaa likaa itseensä, se tunkeutuu kuitujen väliin ja jää sinne. Pintapuhdistusaineilla ei saavuteta kuin näennäinen puhtaus.

Lemmikkitalouksissa tekstiilipintaiset huonekalut ovat koetuksella. Koiran ja kissan karvat lähtevät melkein kokonaan pois sohvastasi käsittelyllämme.

Käytössämme on tekstiilipintojen syväpuhdistukseen tarkoitetut laitteet, joiden oikeaoppisella käytöllä saavutetaan raikas lopputulos.

Käytämme 100% biohajoavaa ja allergiaystävällistä pesuainetta. Pesuaine soveltuu aremmillekkin materiaaleille.

Mikä hienointa, matot voidaan pestä kotonasi siivouskäynnin yhteydessä ja sohvakin saadaan taas houkuttelevaksi pesun jälkeen.

Kysy myös autosi kangaspenkkien pesusta. Auton sisätilat likaantuvat herkästi, monesti pelkkä imurointi ei riitä. Autonkin penkeistä saadaan uudenveroiset ja sisäilmasta raikas huolellisella syväpuhdistavalla tekstiilipesulla. Unohda ilmanraikastimet. Paras tuoksu on kun ei tuoksu miltään.

Tekstiilipesun hinta

Hintamme on alkaen 50€/kerta

Hinta määräytyy kohteen koon sekä likaisuuden määrän perusteella. Tarkan hinnan voimme antaa paikan päällä.