Höyrypesu - Se kemikaaliton vaihtoehto

23.01.2020

KymppiRengit haluavat edistää ympäristöystävällistä ja kemikaalitonta puhdistusta niin kotona kuin yrityksissäkin.

Käytössämme on aivan mahtava laite, nimittäin höyrypesuri. Laite on ammattikäyttöön tarkoitettu, eikä suinkaan marketeista löytyvä malli johon hermot palavat ensimmäisen viiden minuutin jälkeen. 

Sitä on ilo käyttää ja tuo siivoojan kasvoille leveän hymyn, niin mukava sitä on käyttää.

Olemme testanneet laitetta moniin kohteisiin ja joka kerta hämmästys on ollut suuri. Miten pelkällä höyryllä voikin tulla niin puhdasta?

Laitehan soveltuu lähes kaikille kodin pinnoille, myös lukuisia sohvia ollaan sillä pesty.

Esimerkiksi kylpyhuoneen laattojen saumat keräävät rasvaista ja vaikeasti puhdistettavaa likaa. Pitkään hankasimme saumoja ja kaakeleita hampaat irvessä kunnes kokeilimme höyryä. Nyt ei hampaita kiristele enää. 

Höyryllä saadaan kapeat saumat puhtaaksi tehokkaasti ja kemikaalittomasti. Tuliko yllätyksenä? Meille tuli, nyt olemme jo sisäistäneet ajatuksen ja toivomme sitä samaa sinullekin.

Kylpyhuoneen lattiakaivot jäävät usein huomiotta, niidenkin desinfiointi hoituu höyryllä. Tämäkin on todistettu jo monta kertaa, kloori jääköön unholaan. Käsittelymme takaa raikkaat viemärit ja säännöllisesti puhdistettuna vältytään tukoksilta ja pahoilta hajuilta. Kukapa tykkää pahasta hajusta suihkussa käydessään. Emme me ainakaan:)

Höyry soveltuu täydellisesti myös wc-tilojen desinfioivaan puhdistukseen. Höyry tuhoaa 99.9% haitalliset mikrobit. Ja edelleen kemikaalittomasti.

Höyryn edut perinteiseen kemikaalipesuun ovat selkeät:

1. Ei haitallisia kemikaaleja

2. Täysin ympäristö- sekä allergiaystävällinen menetelmä

3. Sopii lähes kaikille kodin pinnoille

Kun tilaat meidät ensimmäistä kertaa siivoaamaan, niin suosittelemmekin uutta parasta ystäväämme höyryä. Pestään kaikki kodin herkimmin likaantuvat pinnat ja pinttymät pois ja sitten jatkossa ylläpidetään puhtautta ettei pinttymiä pääse kertymään.

Vielä lopuksi muistutuksena katso tarjouksemme kotisiivoukseen. 

Kiitos ja kuittaus:

-KymppiRengit

Aleksi&Jenni

Tilaa Renki, Se kodin Henki!