Miksi KymppiRengit?

05.02.2020

Pitkään pohdittuamme päätimme ryhtyä toimeen. Syntyi ajatus KymppiRengeistä. Ajatus oli yksinkertainen. Miksei tuotaisi vanhaa renkiperinnettä nykyaikaan?


Mietimme omia taitojamme sekä kykyjämme...mehän osaamme vaikka mitä. Olemme kartuttaneet kokemusta niin siivous, ravintola, remontti ja pihatöissäkin. Kaikkia edellämainittuja töitä yhdistää käsillä tekeminen ja asiakaspalvelu.

Kun on tehnyt työnsä sata lasissa ja tunteella ja kun viimein näkee oman työnsä jäljen ja on siihen tyytyväinen, on varmasti asiakaskin samaa mieltä. Tähän me pyrimme joka ikinen kerta, oli työ sitten mitä tahansa siivouksesta piha-aidan pystyttämiseen.


Kun sanomme. että teemme työmme aidosta halusta auttaa ihmisiä, seisomme sanojemme takana. Asiakaspalvelu on meille sydämen asia josta emme tingi piiruakaan.

Ideanamme onkin siis tarjota kokonaisvaltaista kodin ylläpitoa. Kotisiivous on näistä kaikista ehkä se näkyvin ja tärkein osa toimintaamme.


Haluamme myös osaltamme olla kantamassa kortemme kekoon ikäihmisten hyvinvoinnista...kodin askareiden ja puhtaanapidon muodossa.


Kun mietin omaa 96-vuotiasta mummoani, joka asuu parin sadan kilometrin päässä yksin kotonaan melkein keskellä metsää, tulee väkisinkin ajateltua kuinka hän pärjää. Mutta tiedän että hän pärjää, koska hänellä käy lähellä asuvat sukulaiset auttamassa sekä kotisiivouspalvelu kerran viikossa. Itse pyrin käymään hänen luonaan niin usein kuin mahdollista, ainakin joka toinen kuukausi. Onneksi on puhelimet. Myös hän on herätellyt ajatuksiani omasta yrityksestä. Jos en voi häntä auttaa välimatkan takia, niin varmasti voin auttaa muita lähempänä itseäni asuvia.


Suomalainen luonne on myös hankala siinä mielessä, että apua ei osata tai ei haluta pyytää. Olen huomannut, kun vihdosta viimein on otettu meihin yhteyttä esimerkiksi kodin siivousta ajatellen, on asiakas ollut silmin nähden helpottunut saamastaan avusta. Yleensä se ensimmäinen askel on kaikista vaikein. Haluankin painottaa että ehdoton luottamus on yksi toimintamme kulmakivistä, ilman sitä ei voi mennä ihmisten koteihin. Vaitiolovelvollisuus on itsestäänselvyys.


Yritykseni kanssa olen itsekin ottanut sen ensimmäisen askeleen avun pyytämisen suhteen ja se askel on tuonut minut tähän. Olen kiitollinen kaikista nykyisistä ja tulevista asiakkaistamme, ilman teitä ei olisi KymppiRenkejä.


Jos siis koet että arkesi kaipaisi edes hieman helpotusta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.


Tilaa siis Renki, se Kodin henki!


-KymppiRengit Aleksi-